Pasiuni secrete ale starurilor
Care sunt cele mai ciudate pasiuni ale starurilor? Aflati din urmatoarele randuri...Unele staruri duc pasiunea pentru parteneri la extrem si decid sa isi demonstreze iubirea in cele mai ciudate moduri. Billy Bob Thorton i-a daruit Angelinei o fiola cu sangele sau. Se pare ca nu a fost indeajuns, caci Angelina l-a schimbat rapid cu un baiat mai cumintel.

Pamela Anderson si Tommy Lee si-au tatuat verighete pe inelare pentru a isi marturisi iubirea vesnica. Se pare insa ca Tommy avea si el o pasiune secreta, cea pentru acte de violenta. Poate ca acesta era modul lui de a isi afisa iubirea...

R Kelly are si el o pasiune nu tocmai secreta. Este vorba despre copii. Ok, cu totii indragim copilasii, dar iubirea lui a fost dusa la extrem, preferand sa isi aleaga iubitele din randul minorelor. Spuneam ca pasiunea sa nu era secreta incat una dintre relatiile sale neortodoxe a fost oficializata iar o alta de natura sexuala a fost filmata.

Tot la capitolul "I belive I can fly" intra si Angelina Jolie - pasionata de zbor. Mai nou, actrita ia cursuri de pilotaj.

Michael Jackson iubea atat de mult copii si copilaria incat a decis sa traiasca in lumea lor pentru permanenta. Dand in mintea micutilor, el si-a construit in propria-i ograda un Disneyland numit de el Neverland.

Nu stim care este pasiunea secreta a lui Nicole Richie (fiica adoptata si presupus nelegitima a lui Lionel Richie), dar stim cu siguranta ce nu ii place. Este vorba despre mancare. Rotunjoara petrecareata ce joaca alaturi de Paris Hilton in The Simple Life si-a stavilit nevoile primare alegand look-ul scheltic, morbid in dauna celui sanatos.

Wynona Rider are o pasiune secreta pentru cumparaturi, dar nu pentru cumparaturi obisnuite. Cleptomana din fire, ea intra in magazine, alege si pleaca uitand sa mai opresca pe la casa.

Eva Longoria, nevasta disperata are o pasiune nebuna pentru vibratoare. Nici nu a apucat sa marturiseasca acest lucru ca s-a trezit cu camioane de cadouri de la fani. Fata darnica, ea le face cadou prietenilor pastrandu-le pentru sine pe cele mai ciudate, preferatul ei fiind cel in forma de iepuras. Chemati protectia animalelor!

Unele staruri sunt pasionate de operatiile estetice. Cher a incercat marirea de sani, rinoplastia, implanturi in obraji, lifting facial si al feselor, liposuctia, adica mai toate procedurile pe care le gasesti in meniurile clinicilor de chirurgie estetica.

Pana sa aiba pasiuni costistoare sau neortodoxe, starurile au fost oameni obisnuiti cu ocupatii obisnuite. Jennifer Aniston a fost ospatarita, Madonna a stat in spatele tejghelei de la Dunkin' Donuts, iar Brad Pitt a carat frigidere.

Altii au inceput cu ciudateniile inca din copilarie. Jessica Simpson colectiona in copilarie... fotografii ale persoanelor disparute. Stransese cateva duzini si le pitea sub perna, marturiseste cantareata.sursa:Kudika
Cauta