Topul celor mai urate vedete
Topul celor mai urate vedete

Vedete urate: doi termeni care sunt destul de rar asociati, intrucat in general se considera ca pentru a deveni vedeta frumusetea este absolut necesara. Si cu toate astea exista si vedete urate si inca unele foarte cunoscute. E drept ca in anumite cazuri ele compenseaza prin talent, prin atitudine (uratenia fiind chiar un atu pentru o anumita atitudine si imagine dorita) tot asa cum unele nu s-au nascut urate ci au insistat sa devina… si pentru ca ieseau foarte multi bani, nimeni nu le-a oprit.

Si cum topurile celor mai sexy, celor mai bogati, celor mai talentati, celor mai frumosi, mai doriti, incredibil de minunati si tot asa la superlativ sunt foarte populare si umplu paginile revistelor glossy, de ce sa nu ii vedem si pe cei care au “curaj” si sparg tiparele. Ca vor, nu vor…

Steven Tyler


Parca imi pare si rau sa-l vad pe talentatul rocker in topul celor mai urati, dar adevarul este ca nu pot sa-mi asum intreaga responsabilitate: probabil ca parintii lui se simt mult mai vinovati. Si in plus am socotit, am urmarit si asa mi-a iesit. Steven Tyler parca are in permanenta o stare de lehamite desi, sincer vorbind, showurile Aerosmith sunt pline de energie. Oricum el este tatal superbei actrite Liv Tyler asa ca a mai crescut putin in ochii nostri, motiv pentru care il regasim pe locul 10.

Courtney Love


Why do the ugly girls always get the pretty boys? Acestea sunt reminiscentele casatoriei cu regretatul Kurt Cobain, solistul de la Nirvana, care a fost cu siguranta frumos. Courtney nu, desi trebuie sa recunoastem ca arata si ea mai bine. Iar acum arata mult mai rau, pe unii oameni stilul de viata ii doboara in loc sa ii sustina.

Tori Spelling


Tori, virgina din Beverly Hills 90210....cea slabuta, cu sani mari si fata de caprita. Si de cand a mai inaintat in varsta i-a crescut si gusita. Tori a fost intotdeauna femeia superba cu o punga pe cap si asta nu este o noutate si nici nu pot sa-mi asum meritul acestei descoperiri. Ceea ce este evident si lui Dumnezeu ii place. La corpul lui Tori ma refer…

Kelly Osbourne



Poate Kelly nu este chiar atat de urata ca alti participanti la top care nu au reusit atat de mult ca ea. De ce este ea pe locul 7? Pentru ca are o atitudine si o expresie de copil rasftat si enervant. Si nici frumoasa nu este.

Amy Winehouse


Chiar daca a devenit muza lui Karl Lagerfeld noi nu ne lasam pacaliti: Amy Winehouse e urata! Plus ca gusturile artistilor sunt uneori surprinzatoare.Talentata este dar nu prea ne intereseaza asta, noi stim numai ce vedem. Fata mare, dinti lati (acolo unde mai sunt), par mult in cap si cu extensii spre fata… Avem o imagine clara direct pe locul 6.

Lyle Lovett


Urat… nu se poate nega. Dar ceva deosebit trebuie sa aiba din momen ce s-a iubit cu „frumusica”, adica Julia Roberts. Dar cum ochiul superficial al acestui top nu trece dincolo de aparente, noi ne incapatanam sa observam numai atat: este urat!

Marilyn Manson


Nu-mi dau seama daca Marilyn Manson este numai urat wannabe sau este urat de-a binelea! Cert este ca se straduieste sa fie urat si ii iese bine, asa ca de ce sa nu apreciem eforturile si sa ii oferim un binemeritat loc 4?

Michael Jackson


A fost odata Michael Jackson, un om talentat, negru de felul lui, dragut, uman. Si apoi a descoperit operatiile estetice iar chirurgii i-au descoperit banii si slabiciunile.Iar acum a mai ramas ceea ce uzual se numeste Jacko, omul incredibil de alb, mai alb decat toti albii si cu nasul mai mic decat cel al lui Nicole Kidman. Ca dovada ca tot ceea ce este in exces dauneaza grav esteticului.


sursa:Kudika
Cauta