Termeni si Conditii
Drepturi
     Avem dreptul sa interzicem de indata, fara preaviz si fara nici o alta formalitate, accesul pe site al oricarui utilizator ori al oricarei persoane care incalca in orice mod oricare dintre clauzele prezentei conventii.
    Avem dreptul de a modifica fara nici un fel de preaviz sau orice alta formalitate oricare dintre prevederile “Termenilor si conditiilor” .

Obligatii
    Utilizatorii site-ului isi asuma obligatia de a nu divulga parola de acces ori numele de user stabilite pentru utilizarea unor facilitati oferite de site,
    Utilizatorii au obligatia de a ne instiinta despre orice caz de utilizare neautorizata a parolei de acces si a numelui de user.
    Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor ale altei persoane.
    Orice materiale expediate de catre utilizatori ce contravin eticii si normelor sociale, materiale obscene ori cu continut obscen, materiale defaimatoare sau jignitoare, cu continut rasial ori discriminatoriu nu vor fi postate pe site.
    Utilizatorii site-ului sunt singurii responsabili pentru materialele si informatiile postate pe site ori pentru opiniile exprimate in orice zone ale site-ului.
    Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului sunt proprietatea site-ului.
Utilizatorii site-ului inteleg si accepta ca prin inscrierea lor ca membri, situl are dreptul de a le expedia saptamanal un mesaj continand un buletin de stiri (Newsletter) ori un numar de trei e-mail-uri care pot contine materiale promotionale .
    Utilizatorii isi asuma obligatia de a nu introduce orice fel de virusi pe site ori in mesajele transmise altor utilizatori si de a se abtine de la orice fel de actiuni de tipul "flooding", "spamming", "mailbombing" or "crashing", precum si de la trimiterea de mesaje nesolicitate catre orice alt utilizator.
    Completarea formularelor de comanda sau inregistrarea ca membru atrage obligatia utilizatorilor respectivi de a furniza date si informatii complete, exacte, actuale si reale despre acestia . datele personale ale clientilor nostri sunt tratate confidential si vor fi folosite doar pentru onorarea comenzilor pe site.
    Furnizarea de catre utilizatori a oricaror date si informatii false este interzisa, iar raspunderea in acest caz apartine respectivilor utilizatori.
    Utilizatorii site-ului isi asuma obligatia de a furniza informatii, ori de a completa, preciza sau actualiza informatiile prezentate, ori de cate ori acest lucru se impune sau acest lucru le este solicitat.
Cauta