Revista
                                                           pagina urmatoare <<2
Celulita
Cauzele care duc la aparitia celulitei pot fi foarte multe. Ereditatea ar fi una dintre ele, la fel ca si exploziile hormonale aparute in timpul pubertatii sau in timpul unei sarcini, ori cauzate de folosirea anticonceptionalelor. Bineinteles, lipsa sportului de intretinere a corpului, adica sedentarismul, este o alta cauza....

Mihaela si Dani isi amana vacanta. Escapada romantica abia dupa Revelion
Mihaela Radulescu si iubitul ei, Dani Otil, vor petrece separat Craciunul si Revelionul, intruc?t vedeta Antenei 1 doreste sa dedice perioada sarbatorilor familiei sale, in special baietelului ei, Ayan.

Pasiuni secrete ale starurilor
Unele staruri duc pasiunea pentru parteneri la extrem si decid sa isi demonstreze iubirea in cele mai ciudate moduri. Billy Bob Thorton i-a daruit Angelinei o fiola cu sangele sau. Se pare ca nu a fost indeajuns, caci Angelina l-a schimbat rapid cu un baiat mai cumintel.

Topul celor mai urate vedete
Vedete urate: doi termeni care sunt destul de rar asociati, intrucat in general se considera ca pentru a deveni vedeta frumusetea este absolut necesara.

Barbatul e cocos, femeia e doar sclava
La inceput e romantic: ii speli si-i calci cu drag caci ti-ai dorit o viata sa fii nevasta si sa fii aparata si protejata de barbatul puternic de langa tine. Incetul cu incetul, el uita sa spuna multumesc, iar pretentiile lui cresc vazand cu ochii: ai mainile uscate si inasprite......

Romania si criza economica in 2009
Fondurile structurale sunt un As in maneca Romaniei in lupta cu criza economica, insa ocuparea fortei de munca si cresterea datoriei externe vor putea pune bete in rotile economiei nationale, sunt de parere analistii.

                                                           pagina urmatoare <<2
Cauta